Karakuş Ak Parti’de 50 kişiden birisi oldu

Karakuş Ak Parti’de 50 kişiden birisi oldu
AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinde 19 kişinin liste dışı kaldığı MKYK listesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş yer buldu.Olağanüstü...

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinde 19 kişinin liste dışı kaldığı MKYK listesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş yer buldu.

Olağanüstü kongrede, AK Parti MKYK listesinde bir revizyon yapılacağı, bu revizyonda Muğla’dan yeni bir ismin yer alacağı bir süredir siyasi kulislerde konuşuluyordu.

Olağanüstü kongreyle yeniden belirlenen MKYK listesinde 9.sırada yer alan Bülent Karakuş, 13 yıldır Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapıyor. Kongre sonrasında telefonla ulaştığımız Karakuş, “Görevimin bilincindeyim. Öncelikli görevimiz Muğla’nın ekonomik sorunlarına acil ve kalıcı çözümler üretmek. Siyasetin en önemli görevlerinden biride işçi ve işverenin ekonomik yeterliliğini sağlamaktır değil mi?” mesajını verdi.

16 Nisan referandumunda Muğla’dan ortaya çıkan yüksek “Hayır” oranı sonrası, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibine Muğla’dan merkez sağ siyasi geleneğinden gelen Bülent Karakuş’a yer vermesi dikkat çekici bir durum olarak değerlendirildi. Bu durum önümüzdeki dönemde Muğla’nın merkez sağ seçmenine dönük bir siyaset izleyeceğinin görüşünü güçlendirdi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1611 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.