Karaoğlanoğlu Caddesi’nin İçme Suyu Hattı Yenilendi

Karaoğlanoğlu Caddesi’nin İçme Suyu Hattı Yenilendi
MUSKİ Genel Müdürlüğü, Yatağan ilçesindeki alt yapı çalışmalarına Yeni Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki içme suyu hat yenileme çalışmalarını...

MUSKİ Genel Müdürlüğü, Yatağan ilçesindeki alt yapı çalışmalarına Yeni Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Yatağan ilçesindeki alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yatağan ilçesinde bulunan Yeni Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde alt yapı çalışması gerçekleştiren MUSKİ ekipleri, bölgede içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamladı.

Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan içme suyu hattını yeni borularla revize eden MUSKİ ekipleri, ayrıca özel mülkiyet içerisinde kalan bir kısım içme suyu hattının da yerini değiştirdi.

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, il genelinde kesintisiz olarak devam ettikleri içme suyu hat yenileme çalışmalarını, Yatağan ilçesinde de sürdürdüklerini belirtti. Ülgen, “Ekiplerimiz Yeni Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda Gazi Anadolu Lisesi altındaki bölgenin içme suyu hattını yeniledi. Ayrıca yenileyeceğimiz içme suyu hattının bir kısmı özel mülkiyet içerisinden geçiyordu. Ekiplerimiz çalışmaları sonucunda hem özel mülkiyet alanı içerisinden geçen hattın yerini değiştirdi hem de vatandaşlarımızın mağduriyeti giderildi. Ayrıca hat üzerindeki abone bağlantılarını da yenileyerek çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.