“Kardeş Şehir” protokolü imzalanacak

“Kardeş Şehir” protokolü imzalanacak
Milas Belediyesi ve Bodrum Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanacak.İki kent arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek, ortak projeler...

Milas Belediyesi ve Bodrum Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanacak.

İki kent arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek, ortak projeler oluşturmak ve aynı coğrafyada ortak pozitif bilinci geliştirmek amacıyla Milas Belediyesi ile Bodrum Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imza töreni gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan kardeş şehir protokol imza töreni 23 Aralık Çarşamba günü (Yarın) Saat 11:00 ’de Bodrum Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleştirilecek.

ORTAK PROJELER OLUŞTURULMASI HEDEFLENİYOR

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından imzalanacak olan kardeş şehir protokolüyle birlikte iki komşu kent arasındaki karşılıklı yarar için ortak konuların ele alınması, ekonomik ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesi ve ortak projeler oluşturularak güç birliği yapılması planlanıyor.

“Tarihsel süreçte aynı coğrafya ve kültürü paylaştığımız bu eşsiz toprakların insanlarıyız” diyen Başkan Tokat, “Bodrum Milassız, Milas Bodrumsuz düşünülemez. Kardeş şehir projesi Milas’ımıza ve Bodrum’umuza çok yakışacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 242 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.