“Kaskım kafamdaki kaskom”

“Kaskım kafamdaki kaskom”
Milas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, motosiklet sürücülerinin kask kullanımını arttırmak ve kask kullanımına...

Milas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, motosiklet sürücülerinin kask kullanımını arttırmak ve kask kullanımına dikkat çekmek amacıyla “Kask Kampanyası” kapsamında farkındalık etkinliği düzenledi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünce insanların en çok tercih ettiği ulaşım araçlarından biri olan motosikleti kullanan sürücülerin dikkatini kask kullanımına çekmek, kask kullanımını arttırmak amacıyla “Kask Kampanyası” başlatıldı.

“Kaskım Kafamdaki Kaskom” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Milas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekipleri de ilçe genelinde farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Kampanya broşürlerini sürücülere dağıtan trafik polisleri, motosiklet sürücülerine kampanya hakkında bilgi verdi ve kask kullanımının önemi anlattı.

Motosiklet sürücüleri için trafikte en önemli güvenlik önlemi olan “Kask” kullanımı farkındalığı oluşturmayı ve motosiklet sürücülerinin kazalarda zarar görmesini engellemeyi hedefleyen kampanya, motosiklet sürücüleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.