“Kaskım Kafamdaki Kaskom”

“Kaskım Kafamdaki Kaskom”
İl Emniyet Müdürlüğünce insanların en çok tercih ettiği ulaşım araçlarından biri olan motosiklet sürücülerinin dikkatini çekmek ve kask kullanımını...

İl Emniyet Müdürlüğünce insanların en çok tercih ettiği ulaşım araçlarından biri olan motosiklet sürücülerinin dikkatini çekmek ve kask kullanımını arttırmak amacıyla başlatılan “Kask Kampanyası” kapsamında ödül töreni düzenlendi.

Valilik Makamında gerçekleşen ödül törenine Vali Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Trafik Şube Müdürü Ferhat Demircan ve Komiser Burcu Avcı katıldı.

Motosiklet kullanıcılarının trafikte en önemli güvenlik önlemi olan “Kask” kullanımı için farkındalığı artırmak ve motosiklet sürücülerinin kazalarda zarar görmesini engellemek amacıyla Twitter üzerinden başlatılan kampanyaya katılımcılar #sloganarıyorum hashtagi ile katıldılar.

Bu kampanyada #sloganarıyorum hashtagi üzerinden yapılan yarışmada “Kaskım Kafamdaki Kaskom” sloganıyla birinci seçilen Mustafa Kaya ödüle layık görüldü.

“Kaskım Kafamdaki Kaskom” sloganı ile birincilik ödülüne layık görülen Mustafa Kaya’ya kask ödülü Vali Orhan Tavlı tarafından verildi.

Bu haber toplam 419 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.