Kasksız sürücü kalmayacak

Kasksız sürücü kalmayacak
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, kaskın önemine dikkat çekmek ve kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla slogan yarışması düzenleniyor. “Kask” projesi...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, kaskın önemine dikkat çekmek ve kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla slogan yarışması düzenleniyor. “Kask” projesi kapsamında slogan belirleme çalışması sonucu en güzel slogan projenin sloganı olacak ve slogan sahibine bir adet kask hediye edilecek.

Neval Çolak Arslan

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından kaskın önemine dikkat çekmek ve kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla slogan yarışması düzenlendiğini açıkladı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşım şöyle:

“Müdürlüğümüzce düzenlenecek olan “Kask” kampanyasının adının belirlenmesi amacıyla @EmniyetMugla hesabı etiketlenerek, #Sloganarıyorumhashtagi ile 2 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında yapılan paylaşımlardan en fazla beğeni alan paylaşıma görseldeki kask hediye edilecektir.”

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, ilk önce slogan belirlemek için yarışma başlatıldığı ardından da “Kask” sloganı en çok beğenilen engüzel slogana bir adet kask hediye edileceği kaydedildi. Proje kapsamında ilçeler de dahil kask uygulamalarına diğer kurumlarla işbirliği şeklinde projeye geçileceği öğrenildi.

Muğla ilinde yapılacak olan “Kask” projesi kapsamında slogan belirleme çalışması neticelenince en güzel slogan projenin sloganı olacak. Slogan sahibine bir adet kask hediye edilecek devamında ise Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Jandarma komutanlıkları, Noterler Birliği,Nüfus Müdürlüğü ve birçok kurum ileortak toplantı düzenlenerek, Muğla'da kask takmayan sürücü kalmaması amaçlanıyor.

Öte Yandan, Motosiklet uygulamaları yapılacak sürücülere kask hediye edileceği, Nüfus Müdürlüğü’ne motosiklet ehliyeti almaya giden sürücüye kasksız ehliyetini teslim etmeyerek, noterlerin de motosiklet plakası almaya gelen sürücüye kasksız plaka vermeyeceği kaydedildi.

Bu haber toplam 666 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.