Kavaklıdere Belediyesi kapı kapı maske dağıtacak

Kavaklıdere Belediyesi kapı kapı maske dağıtacak
Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde Belediye Başkanlığı ile Çayboyu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen proje kapsamında kursiyerler...

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde Belediye Başkanlığı ile Çayboyu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen proje kapsamında kursiyerler tarafından üretilen medikal maskeler, belediye personeli tarafından kapı kapı vatandaşa teslim edilecek.

Sinem Karakaya

Coronavirüsle mücadele kapsamında Kavaklıdere Belediye Başkanlığı ile Çayboyu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen proje kapsamında kursiyerler tarafından üretilen medikal maskeler, Kavaklıdere belediye personeli tarafından 15 mahalleye kapı kapı dağıtılacak.

Kavaklıdere Belediyesi kapı kapı maske dağıtacak

Cerrahi maske işlemlerinin tamamlanmasının ardından vatandaşa kapı kapı dağıtılacağını söyleyen Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir; “ Maske satışları yasak olduğu için vatandaşımıza kolaylık sağlamak adına hemen hareket geçtik. Cerrahi maske üretmeye başladık. Kavaklıdere Belediye Başkanlığımız ve Halk Eğitim Müdürlüğümüzce ortak yürüttüğümüz proje kapsamında gönüllü olarak maske dikimlerimize katkı sağlayan Çayboyu Halk eğitim kursiyerlerimiz den sonra Menteşe Halk Eğitim kursiyerlerimiz de cerrahi maske dikim işlemlerini tamamladılar. Menteşe Halk Eğitim kursiyerlerimizin üretmiş oldukları cerrahi maskelerimiz ilçe hastemize, ilçemizdeki eczanelere, muhtarlıklarımıza, banka ve ptt şubelerine ve menteşe pazarımızda halkımıza ücretsiz olarak dağıtıldı. Ayrıca Cuma gününden itibaren Kavaklıdere Belediye personelimiz kapı kapı dolaşarak ilçemizdeki 15 mahallemizdeki tüm evlerimize cerrahi maske dağıtımlarına başlayacak” dedi.

Kavaklıdere Belediyesi kapı kapı maske dağıtacak

Bu haber toplam 540 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.