Kavaklıdere doğalgaz ile buluştu

Kavaklıdere doğalgaz ile buluştu
Muğla’nın en küçük ve en yüksek rakımlı ilçesi olan Kavaklıdere doğalgaza kavuştu. Düzenlenen törenle ilçenin doğalgaz açılışı yapıldı.Düzenlenen törene siyasi parti başkanları ilgili firmanın yetkilileri, STK temsilcileri...

Muğla’nın en küçük ve en yüksek rakımlı ilçesi olan Kavaklıdere doğalgaza kavuştu. Düzenlenen törenle ilçenin doğalgaz açılışı yapıldı.

Düzenlenen törene siyasi parti başkanları ilgili firmanın yetkilileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, "Kavaklıdere’mizi temiz ve ucuz enerji doğalgazla buluşturduk. Muğla’mızın güzide ilçesi Kavaklıdere’mizde 2019’da gerçekleştirdiğimiz temel atma töreni sonrasında konut ve işyerlerini temiz ve ucuz enerji doğalgazla buluşturduk. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez de tören sırasında telefonla bağlanarak doğalgazın Kavaklıdere’mize hayırlı olması temennisinde bulundu ve Milas ilçemizin de çok yakında doğalgaz için çalışmalarının başlayacağı, diğer ilçelerimizin de çalışmalara eklendiği müjdesini yineledi. Kavaklıdere’mizle birlikte Yatağan, Menteşe, Ula ilçelerimizi de doğalgazla buluşturmuş olduk. Milas ilçemizden başlayarak diğer tüm ilçelerimiz için de hazırlıklarımız büyük bir hızla sürüyor. Bölgemize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise, "Kavaklıdere ilçemizin doğal gaza kavuşması nedeniyle düzenlenen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'in canlı bağlantıyla katıldığı törene katıldık. Doğal gaz hattının temelini Aralık 2019 tarihinde atmıştık ve o gün Kavaklıdereli hemşerilerimize sizleri doğalgazla buluşturacağız diye söz vermiştik. Sözümüzü tuttuk ve vatandaşlarımızın evlerine doğalgazı ulaştırdık. Bugün doğalgazla Kavaklıdereli hemşerilerimizi buluşturmanın haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz. Bu yatırımımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özel ilgisi, Enerji Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in destekleri ve AKMERCAN Firmasının çalışmaları sonucunda hayata geçirildi. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Enerji Bakanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum. Doğalgazın ilçemize gelmesi için emek veren ve bizleri bir araya getiren başarılı ve çalışkan belediye başkanımız Mehmet Demir’e de teşekkür ediyorum. Muğla’mızın ve siz değerli hemşerilerimizin hak ettiği ekonomik kalkınmayı yakalaması temennilerimle, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyor, doğalgazımızın Kavaklıdere’mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.