Kavaklıdere Doğalgazla Buluştu

Kavaklıdere Doğalgazla Buluştu
SİNEM KARAKAYA-  Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde Doğalgaz Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törenle doğalgaza kavuşan Kavaklıdere’de,...

SİNEM KARAKAYA-  Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde Doğalgaz Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törenle doğalgaza kavuşan Kavaklıdere’de, 18 Km uzunluğunda merkez doğal gaz sistemi kurulacak. Doğalgaz sisteminin 2019 yılı yatırım programında 6 kilometrelik kısmı yapılacak.

Kavaklıdere’de doğal gaz yatırımı hayal bile değildi, Allah’a şükür gerçek oluyor diyerek sözlerine başlayan Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, doğalgaz temel atma töreninde konuşma yaparak Kavaklıdere vatandaşlarına seslendi.

Doğalgazın hava kirliliğini önleyeceğini düşündüğünü belirten Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir; “ Günümüz dünyasının en önemli problemlerinden olan Çevre ve Hava kirliliğini önleneceğini düşündüğümüz Kavaklıdere Doğal Gaz Yatırımımızın gerçekleşen temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Doğalgaz yatırımının Kavaklıdere ilçemize gelmesinde özel talimat vererek sebep olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Muğla ilimizde Doğalgaz dağıtımında yetkili firma olan Akmercan Doğalgaz Firması Genel Müdürü Yunus Keskin ve çalışma arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bugün başlayacak olan Kavaklıdere Doğalgaz yatırımımızı hatasız kazasız tamamlanarak, Kavaklıdere halkı olarak bizlerin en kısa sürede Doğalgaz kullanmayı Cenabı Mevla’nın bizlere nasip etmesini temenni ederken, programımıza katılım sağlayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah” dedi.

Bu haber toplam 493 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.