Kavaklıdere sanayi sitesine kavuşuyor

Kavaklıdere sanayi sitesine kavuşuyor
Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi sanayi sitesine kavuşuyor. Kavaklıdere Belediye Başkanlığı’nca projelendirilen sanayi sitesinin ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde...

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi sanayi sitesine kavuşuyor. Kavaklıdere Belediye Başkanlığı’nca projelendirilen sanayi sitesinin ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Demir, “İlçemizin en büyük eksiklerin biriydi. Eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde uzun zamandır beklenen sanayi sitesi 20 Ocak 2021 tarihinde ihaleye çıkıyor. Kavaklıdere Belediye Başkanlığı’nca projelendirilen sanayi sitesi ilçe esnafı tarafından heyecanla bekleniyor. Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, “ Kavaklıdere Belediye Başkanlığımızca Projelendirilen ve Brüt Büyüklükleri 75 M2 İle 170 M2 Arasında Değişen 32 sanayi işyeri ile birlikte, kafeterya ve mescit de olacak. Projemiz daha büyüktü fakat yerimiz olduğu kadar yaptık. 20 Ocak 2021 tarihinde ihalesi yapılacak. 2021 tarihi içerisinde de faaliyete geçebileceğini düşünüyoruz. İlçemizde, tamirciler, demirciler hep sokak aralarındaydı. Sesten, yağdan, pastan şikâyet alıyorduk. Sanayi sitesiyle birlikte hem halkımız hem esnafımız hem de hizmet alan vatandaşımız rahat edecek. Çevre kirliliği ve görüntü kirliliği de ortadan kalkacak. Bu araziyi TOKİ satın almıştı. Geçen ay TOKİ’den satın aldık araziyi. Bizim en önemli eksiklerimizden bir tanesiydi. Eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 603 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.