KAVAKLIDERE YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

KAVAKLIDERE YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI
Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde 2 Ağustos Pazartesi günü başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Öte yandan Kavaklıdere’nin Menteşe Mahallesinde başlayarak, Menteşe ilçesine bağlı Yılanlı ve Şenyayla Mevkiine...

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde 2 Ağustos Pazartesi günü başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Öte yandan Kavaklıdere’nin Menteşe Mahallesinde başlayarak, Menteşe ilçesine bağlı Yılanlı ve Şenyayla Mevkiine gelen yangın devam ediyor.

2 Ağustos Pazartesi günü Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde çıkan orman yangını uzun ve gayretli mücadelenin sonunda 7 Ağustos Cumartesi günü kontrol altına alındı.

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, yangının söndürülmesini şu şekilde duyurdu:

“Böyle dayanışma, böyle birlik ve beraberlik görülmedi.  Büyük Kavaklıdere orman yangını şükürler olsun kontrol altına alındı. 2 Ağustos tarihinde başlayan büyük Kavaklıdere orman yangını devletimizin tüm kurumlarının yanında,  orman bakanlığımız,  Kavaklıdere Belediye Başkanlığımız, Muğla Büyükşehir Belediyemiz, ülkemizin her bir köşesinden gelen belediye başkanlıklarımızın ekipleri,  bölgemiz mermer sektör firmalarının ocak işletmelerini kapatarak tüm iş makinaları ile orman yangını mücadele etmeleri ve halkımız canları pahasına vermiş oldukları mücadeleleri sonunda 7 Ağustos tarihinde Mevla’ma şükürler olsun kontrol altına alındı. Orman yangınının kontrol altına alınmasın da emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte bu zor süreçte dualarıyla gönlü ve yüreği bizlerle olan herkese Kavaklıdere halkımız adına teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.