KAVAKLIDERE YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

KAVAKLIDERE YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR
Kavaklıdere Belediye Başkanlığı araç parkına 446 bin 789  TL değerinde 8+1 metreküp kapasiteli yeni bir çöp toplama aracı kazandırıldı.Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla,...

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı araç parkına 446 bin 789  TL değerinde 8+1 metreküp kapasiteli yeni bir çöp toplama aracı kazandırıldı.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, Kavaklıdere’ye yeni bir çöp toplama aracı kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız tarafından Kavaklıdere Belediye Başkanlığı’mızın araç parkına 446 bin 789 TL +KDV Değerinde 8+1 metreküp kapasiteli yeni bir çöp toplama aracı kazandırıldı. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Çevre Ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl Başkanı ve Kavaklıdere Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Volkan Alpözen’e tüm halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 419 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.