Kavaklıdere yollarına kadın eli

Kavaklıdere yollarına kadın eli
Kavaklıdere Belediyesi bünyesinde görev yapan kadınlar, yayla ve mahalle yollarına parke taşı döşüyor.Haber MerkeziKavaklıdere Belediyesi hizmette sınır...

Kavaklıdere Belediyesi bünyesinde görev yapan kadınlar, yayla ve mahalle yollarına parke taşı döşüyor.

Haber Merkezi

Kavaklıdere Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Bu defa kadınlardan oluşan ekip, yayla ve mahalle yollarına parke taşı döşüyor. Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, fırsat buldukça yapılan hizmetleri yerinde denetleyip hem takip ediyor hem de çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Kavaklıdere belediye Başkanı Mehmet Demir, yayla ve mahalle yollarını döşenen parke taşlarını kadınların döşediğini belirterek, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bayanlardan oluşan kilitli parke taşı döşeme ekiplerimiz. Yollarımızı güzelleştiriyor. Bayanlardan oluşan parke taşı döşeme ekiplerimizin çalışmalarıyla, Çamlıbel mahallemiz yayla yollarımızdan sonra, Kavaklıdere merkez yayla yollarımızdaki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız ile yayla yollarımızı güzelleştirdi. Şimdi de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız kapsamında Çatak ve Çamlıyurt mahallelerimizde ki çalışmalarımızın planlanan bu etapları tamamlanırken. İlçe merkezimiz ile menteşe mahallesi yayla yollarımızdaki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor.”

Bu haber toplam 432 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.