Kavaklıdere’de silah  operasyonu

Kavaklıdere’de silah  operasyonu
Muğla İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Aydın’dan Muğla’ya gelerek yivli namlu...

Muğla İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Aydın’dan Muğla’ya gelerek yivli namlu yaptırmak için kurusıkı tabanca bırakan C.O. ve F.K. isimli kişiler, tabancaları teslim almaya geldikleri sırada suçüstü yakalandı.

Neval Çolak Arslan

Kavaklıdere İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince C.O. ve F.K. isimli kişilerin Aydın’dan Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde ikamet eden O.C. ve A.K. isimli kişilere yivli namlu yaptırmak için kurusıkı tabanca teslim etmelerinin öğrenilmesiyle, teslim almaya geldikleri sırada operasyon düzenlendi.

Olayla ilgili olarak şüphelileri ait ikametlerde ve araçlarında yapılan aramada, 2 adet yivli namlu monte edilmiş kurusıkı tabanca, 4 adet namlusunun kapalı kısmı kesilmiş kurusıkı tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 4 adet monte etmek üzere hazırlanmış yivli namlu, 14 adet 7,65 mm. tabanca fişeği, 33 parça namlu yapma/açmada kullanıldığı değerlendirilen muhtelif malzeme, 4 adet kesilmiş kapalı kurusıkı namlusu parçası, 2 adet kesilmiş kurusıkı namlusu parçası, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 26 adet av tüfeği fişeği, 1 adet dedektör, 25 adet kurusıkı tabanca fişeği, 15 adet bilyeli kurusıkı fişeği, 2 kutu seri numarası baskısı için kullanılan çelik harf ve numaratör ele geçirildi.

Olayla ilgili yivli namlu yapan ve yaptıran 4 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden F.K. ‘nin  arandığı tespit edilerek, adli işlem başlatıldı.

Bu haber toplam 384 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.