Kavaklıdere’de yol çalışması başladı

Kavaklıdere’de yol çalışması başladı
Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Gökçukur Mahallesi’nde yol genişletme ve güzergah değişiklik çalışmaları devam ediyor.Aykut KurtMuğla’nın...

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Gökçukur Mahallesi’nde yol genişletme ve güzergah değişiklik çalışmaları devam ediyor.

Aykut Kurt

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde, yol çalışmalarına devam ediliyor. Kavaklıdere Belediyesi, Gökçukur yaylası başta olmak üzere yaz dönemlerinde yoğun yaşam olan, diğer yaylaların ulaşımını sağlayan 14 km uzunluğundaki ulaşım yolunu genişletme ve güzergah değişikliğinin devam ettiğini duyurdu.

Kavaklıdere ilçesinde bulunan Göktepe dağı zirvesine kurulması planlanan res enerji santrallerinin kurulma aşaması ile birlikte Kavaklıdere Belediye başkanlığı ekipleri Göktepe dağında projelendirilmekte olan Gökçukur’a tipi mesire ve turizm alanını rahat ve güvenli ulaşım sağlayacak. Turistler bu genişletme ve güzergah değişiklik çalışmalarının bir ay içerisinde tamamlanması ile birlikte önümüzdeki günlerde 14 km uzunluğundaki Kavaklıdere Gökçukur yaylası ulaşım yolunun 4 km kısmında kilitli parke taşı döşenmesi bekleniyor.

Ayrıca on kilometrelik kısmında ise satih kaplama çalışmaları yapılarak yol standardının yükseltilmesi planlanmakta.

Bu haber toplam 614 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.