Kavaklıdereli Teğmen, diplomasını Cumhurbaşkanından aldı

Kavaklıdereli Teğmen, diplomasını Cumhurbaşkanından aldı
Hava Harp Okulu birincisi Muğlalı Teğmen, diplomasını cumhurbaşkanından aldı.Hava Harp Okulu birincisi Muğlalı teğmen Şerafettin Ger, diplomasını Cumhurbaşkanı...

Hava Harp Okulu birincisi Muğlalı Teğmen, diplomasını cumhurbaşkanından aldı.

Hava Harp Okulu birincisi Muğlalı teğmen Şerafettin Ger, diplomasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde, mezun olan öğrencileri tebrik etti. Mezun teğmenler adına Hava Harp Okulunu birincilikle bitiren Hava Teğmen Muğlalı Şerafettin Ger tarafından mezuniyet andının yaptırılmasının ardından Kara ve Hava Harp okulları devre birincileri yaş kütüklerine dönem yıldız ve plaketini çaktı.

Hava Harp Okulu birincisi Muğlalı teğmen Şerafettin Ger, diplomasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, "Kavaklıdere İlçemiz Menteşe Mahallemiz halkından Mehmet ve Gülser Ger'in evladı olan Şerafettin Ger, Hava Harp Okulu'nu birincilikle bitirerek, mezuniyet diplomasını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alarak ailesine ve bizlere büyük bir gurur yaşattı. Şerafettin Ger komutanımıza bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, tüm halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 1413 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.