Kavaklıdere’nin çehresini değişecek

Kavaklıdere’nin çehresini değişecek
Kavaklıdere İlçesi’nde Bakırcılar Çarşısı ve Kent Meydanı’nda uygulanacak yeni bir projenin, Belediye Meclisi’nden oy birliği ile geçtiği belirtildi.Kavaklıdere...

Kavaklıdere İlçesi’nde Bakırcılar Çarşısı ve Kent Meydanı’nda uygulanacak yeni bir projenin, Belediye Meclisi’nden oy birliği ile geçtiği belirtildi.

Kavaklıdere Belediyesi yeniliklere imza atmaya devam ettiğini açıkladı. İlçe’ de bulunan Bakırcılar Çarşısı ve Kent Meydanı için uygulanacak yeni bir projenin, Belediye Meclisi’nden oy birliği ile geçtiğinin bilgisi paylaşıldı.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, proje ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Kavaklıdere İlçemiz’ in Çehresi’ ni değiştireceğini düşündüğümüz, Bakırcılar Çarşısı İşyerleri ve Kavaklıdere Kent Meydanı Projemiz’ i belediye meclis üyelerimiz ile paylaştık.

Projemizin imar plan değişikliği, yaptığımız meclis toplantımızda, belediye meclis üyelerimizin oy birliği sağladığı bir görüşle kabul edildi. İmar plan değişikliğimizin Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz’ de kabul edilmesi ve Bakırcılar Çarşısı’ nda faaliyet gösteren esnaflarımızın da projemize destek olmaları halinde hayat bulması için projemiz hakkında kentimizde yaşayan kişilerin de görüşlerini almak istiyoruz!” bilgileri yer aldı.

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.