Kayabaş, köy köy dolaşıyor

Kayabaş, köy köy dolaşıyor
AK Parti Muğla 27. Dönem Milletvekili Adayı Muhittin Kayabaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliseçimleri için çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Muhittin Kayabaş,...

AK Parti Muğla 27. Dönem Milletvekili Adayı Muhittin Kayabaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili

seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Muhittin Kayabaş, Seydikemer’e bağlı Yaka, Bağlıağaç, Arsa, Kayadibi, Kadıköy mahallelerinde kahvehane, esnaf ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcıları Mustafa Karakuş, Razaman Kaynak, İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, ile ilçe teşkilatından bazı isimlerin eşlik ettiği ziyaretlerde mahalle sakinleri

Kayabaş’a yoğun ilgi gösterdi. Seydikemer ilçesinde mahalle mahalle kahvehane ziyaretleri yapan Kayabaş, 6 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Muğla Mitingine davet etti. Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş “Seydikemer ilçe teşkilatımızın yaptığı programla, SKM’ de son şekli verilen program çerçevesinde Seydikemer ilçemizde mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Mahalle sakinlerimizin istek, talep, sorunları hakkında sohbet ediyoruz. Tepkiler gayet olumlu. Uğramadık bir kapı, sıkmadık bir el bırakmadan devam ediyoruz. Yeni bir İlçe olan Seydikemer’in sorunlarını yakinen bilen birisi olarak, yeni ilçemiz hakkettiği hizmeti fazlasıyla alacaktır. Zamanla bu sorunları hep beraber çözeceğimize inanıyorum. Her zaman vatandaşımızla iç içe,olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın’’ ifadelerini kullandı. Yoğun tempo dur durak demek seçmenlerle bir araya gelen Kayabaş Çaykenarı mahallesinin düzenlediği iftar proğramına katıldı. Tek tek masalara dolaşan Kayabaş, İftarını Çaykenarlılar beraber açtı.

“SEYDİKEMER KÖPRÜSÜNE KAVUŞUYOR”

Seydikemer’de merakla beklenen ve Seydikemer ilçesinin trafiğini rahatlatacak olan köprünün yapımını da ziyaret eden Kayabaş ve başkan Otgöz, köprü yapımını yerinde incelediler.

Başkan Otgöz : Köprünün yapımı için epey bir zaman geçti ama sonunda mutlu bir sona geldik. Fore kazık makinası geldi çalışmalara başladı. 22 tane fore kazık üzerine köprü kurulacak.Köprümüz 14 metre eninde, 42 metre uzunluğunda olacak. İnşallah en kısa zamanda biter. Seydikemer ilçemizdeki bir köprünün verdiği sıkıntıları biliyoruz. İlçemiz en kısa süre rahata kavuşacak inşallah. Seydikemer’imize hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Bu haber toplam 499 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.