Kayaman: “İktidara talibiz”

Kayaman: “İktidara talibiz”
Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman tarafından Bodrum, Marmaris ve Seydikemer İlçe Başkanları atandı.Neval ÇolakGelecek Partisi Genel...

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman tarafından Bodrum, Marmaris ve Seydikemer İlçe Başkanları atandı.

Neval Çolak

Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçeleri Kurma Yetki Belgesi, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Kayaman tarafından Bodrum, Marmaris ve Seydikemer ilçe başkanlarına takdim edildi.

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman Bodrum, Marmaris ve Seydikemer İlçe Başkanları atayarak, Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçeleri Kurma Yetki Belgelerini takdim etti.

Gelecek Partisi’nin iktidara talip olduğunun altını çizen Kayaman, “Burada Bodrum, Marmaris ve Seydikemer ilçelerimize kuruluşu ile ilgili yetki belgelerini, ilçe başkanlarımıza takdim ettik. Kendileri gayretli ve çalışkan arkadaşlarımız. En kısa sürede zaman içerisinde ilçe yönetimlerini kuracaklar. Ardından da ilçe kongreleri yapılacak. Gelecek Partisi olarak, biz Muğla’da partimizin ve genel başkanımızın talimatları doğrultusunda iktidara talip bir partiyiz. Bundan sonra hep sahadayız. Simitçiyle, esnafla, pazarcıyla, muhtarla, belediye başkanıyla hep iç içe olacağız. Gelecek partisi bundan sonra kısmet olursa, iktidara talip. Muhalefet partisi olmak istemiyoruz. Genel başkanımız, partimiz ana muhalefet partisi gibi çalışma yapıyor. Biz düşüncelerimizde şeffafız. Ben net olmayı seviyorum ve parti politikamız da bu. Muğla’mız için iyi olacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.