Kayaman’dan hayırlı olsun ziyareti

Kayaman’dan hayırlı olsun ziyareti
Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında...

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret eden İl Başkanı Kayaman, daha sonra Fethiye Kaymakamlığı’na atanan Eyüp Fırat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ve İl Başkan Yardımcısı Eren Karalı, Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın geçtiğimiz günlerde yaşadığı olaydan dolayı destek ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, daha sonra Fethiye Kaymakamlığı’na atanan Eyüp Fırat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÖCEK KÖRFEZİ’NE BİR HANÇER DAHA                                

Fethiye Belediye Başkanlığı ziyaretinde Göcek Körfezi’nin akıbeti konuşulurken, İl Başkanı Kayaman şunları söyledi: “Son günlerde gündemde olan Göcek Körfezi’ne bir hançer gibi saplanan taşıma kapasitesinin üstünde yapılacak yat yanaşma ve yapılaşma imar planıyla MUÇEV adeta Muğla sahilleri için saldırıya geçti.  Geçmiş dönemde Fethiye Belediyesi tarafından işletilen, sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyeden alınarak MUÇEV’e verilen iskelenin imar planı Bakanlık tarafından onaylamış. Körfez, planla 161 yat bağlama kapasitesi yat limanına dönüştürüldü. Planda 2 katlı inşatlar yapılacak. İmar planına itiraz süresi içinde yoğun bir itiraz var” dedi.

Daha sonra Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret eden İl Başkanı Kayaman, doğa, kültür ve tarım zengini olan Fethiye’nin çözüm bekleyen sorunları ve çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Kaymakam Eyüp Fırat, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman’a çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 706 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.