Kayıp adam evinde baygın bulundu

Kayıp adam evinde baygın bulundu
Muğla’nın Menteşe ilçesi Konakaltı Sokak’ta ikamet eden emekli öğretmen İ.Ç’den 4 gündür haber alınamaması üzerine akrabaları polise haber verdi....

Muğla’nın Menteşe ilçesi Konakaltı Sokak’ta ikamet eden emekli öğretmen İ.Ç’den 4 gündür haber alınamaması üzerine akrabaları polise haber verdi. Eve giren polis, kayıp adamı evinde yarı baygın vaziyette buldu.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesi Konakaltı sokakta oturan ve 4 gündür kayıp olan emekli öğretmen İ.Ç (65) evinde yarı baygın bulundu.

Emekli öğretmenden 4 gündür haber alamayan akrabaları, durumu polise bildirdi. Yapılan ihbar üzerine şahsın evine gelen polis ekipleri, müstakil olan evin duvarına dayadıkları merdiven yardımıyla eve girmeyi başardılar. Polis ekipleri İ.Ç’yi evinde yarı baygın bir şekilde buldu.

Olay yerinde konuşlanan sağlık ekipleri de emekli öğretmene ilk müdahaleyi evinde yaparak, daha sonra ambulansla hastaneye götürdü. Şahısın yapılan ilk tetkiklerinde kısmi felç geçirdiği tespit edildi. İ.Ç, kaldırıldığı Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.