KAYIP İSA ÇİFÇİ’DEN HALA BİR İZ YOK

KAYIP İSA ÇİFÇİ’DEN HALA BİR İZ YOK
Marmaris’in Bozburun mahallesinde yaşayan ve Marmaris’e gelerek yakınları ile birlikte 30 Aralıkta çıntar toplamak için Balan dağına gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmalarının 8. gününde de 200 e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi Muğla bölgesinde sadece bu mevsimde yetişen bir mantar türü olan Çıntar toplamak için Marmaris ilçe sınırları içindeki Balan dağına çıkıp kaybolan yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edilmişti. İlk günden bu yana yapılan arama çalışmaları sabahın erken saatlerinde başladı ve hava kararana kadar devam etmekte.

whatsapp-image-2024-01-07-at-15-53-34.jpeg

Sağanak yağışlar ve şiddetli rüzgara rağmen gruplar halinde bölgeye dağılarak yapılan çalışmalarda AFAD,Marmaris İlçe Jandarma, çevre ilçelerden gelen jandarma ekipleri, AFAD, SAR, AKUT, MagAme SAR, NAK, Orman İşletme ekipleri, Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, Jandarma Asayiş, Jandarma Komando, Avcılar Derneği ekipleri, Jandarma İz Takip Timi, ve kayıp şahsın yakınları ile birlikte 200 e yakın kişinin aradığı 65 yaşındaki İsa Çifçi’den hala haber alınamadı.

whatsapp-image-2024-01-07-at-15-53-35.jpeg

Talihsiz adamın arama çalışmaları en son görüldüğü noktadan başlamak üzere Dere yatakları, yangın havuzları, küçük mağaralar da dahil olmak üzere didik yapılmaya devam ediyor.
Öte yandan Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Jandarma ekipleri şüpheli kayıp ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatarak yakınlarının ifadelerine başvurduğu bilgisi edinildi.

(GÜLDEMET KIZIL)

Bu haber toplam 151 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.