KAYMAKAM BÜYÜKER’DEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

KAYMAKAM BÜYÜKER’DEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET
Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında iade-i ziyarette bulundu.Cumhurbaşkanlığı Atama kararıyla Seydikemer İlçe Kaymakamlığı'na...

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında iade-i ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Atama kararıyla Seydikemer İlçe Kaymakamlığı'na atanan ve kısa bir süre önce göreve başlayan Yıldız Büyüker’i ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bu defa Kaymakam Büyüker’i makamında ağırladı.

Başkan Otgöz’e iadeyi ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Büyüker, Belediyenin Seydikemer’deki çalışmalarını takdirle izlediğini kaydetti. Başkan Otgöz ve ekibine çalışmalarından dolayı başarılar dileyen Kaymakam Büyüker, Seydikemer’in önümüzdeki yıllarda daha çok gelişip büyüyeceğini ifade etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Otgöz, Kaymakam Büyüker’e teşekkür ederek görevinde başarılar diledi. Seydikemer’in her geçen gün büyüyüp modern bir şekilde geliştiğini dile getiren Başkan Otgöz, ilçenin bu değişiminde belediye ve kaymakamlık olarak ortak projelerde yer almanın önemli olduğunu kaydetti.

Bu haber toplam 943 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.