KAYMAKAM ERİŞ, GAZİ ANADOLU LİSESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

KAYMAKAM ERİŞ, GAZİ ANADOLU LİSESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Muğla Vali Yardımcısı Baha Başçelik ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Gazi Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu. Eriş, yapılması planlanan sosyal faaliyet alanları için tespit çalışmalarını yerinde denetleyerek...

Muğla Vali Yardımcısı Baha Başçelik ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Gazi Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu. Eriş, yapılması planlanan sosyal faaliyet alanları için tespit çalışmalarını yerinde denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Geçtiğimiz aylarda tadilat yapılan Menteşe Gazi Anadolu Lisesinde, Muğla Vali Yardımcısı Baha Başçelik ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Eylen Terzi ve Okul Müdürü Ufuk Uysal tarafından karşılanan Eriş, burada yapılması planlanan sosyal faaliyet alanları için tespit çalışmalarını yerinde denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İyi ve kaliteli bir öğretimin iyi ve kaliteli bir eğitim ile desteklenmesi gerektiğini belirten Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, “öğrencilerimizin spora ve sosyal etkinliklere yönelmesi ve derslerin yani sıra bu alanlarda da yetişmesi açısından bu tür alanlar son derece önem arz ediyor” dedi.

Bu haber toplam 611 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.