Kaymakam Kan Bağışında Bulundu

Kaymakam Kan Bağışında Bulundu
Fethiye Kaymakam Muzaffer Şahiner, Türk Kızılayı Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldı.Türk Kızılayı Kan Merkezi tarafından...

Fethiye Kaymakam Muzaffer Şahiner, Türk Kızılayı Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldı.

Türk Kızılayı Kan Merkezi tarafından Fethiye Kaymakamlığı’nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya başta Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner olmak üzere Kaymakamlık personeli ile Kaymakamlık binasında bulunan diğer kurumların müdür ve personelleri de katıldı. Öğle saatlerinde başlayan kan kampanyasında Kaymakam Şahiner de kan bağışında bulundu.

Mesai saatleri boyunca devam eden kan bağışı kampanyası ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Kaymakam Muzaffer Şahiner, “Kan dünyada üretilemeyen en önemli şeylerden biri. Dolayısıyla Allah kimseyi bu ihtiyaca düşürmesin. Ama ihtiyaç olduğundan insanların gerçekten kıvrandığı ve bulmakta zorluk çektiğini hepimiz biliyoruz” dedi. Şahiner “Bu konuda duyarlı olmak gerekiyor. Hepimizin yarın başımıza ne geleceğinin garantisi yok. Vatandaşlarımız da zaten bu konuda hamdolsun duyarlılar. Özellikle Kızılay’ımız iyi çalışmalar yapıyor. Biz kan vererek vatandaşlarımıza duyarlı olmaya çalışıyoruz. Duyarlı olmaya da çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.