Kaymakam Kökçü, tedbirler hakkında bilgi aldı

Kaymakam Kökçü, tedbirler hakkında bilgi aldı
Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Yatağan İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz’ı ziyaret etti. Tedbirler hakkında bilgi alan Kaymakam Kökçü, Kent Güvenliği...

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Yatağan İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz’ı ziyaret etti. Tedbirler hakkında bilgi alan Kaymakam Kökçü, Kent Güvenliği Yönetim Sisteminin de bulunduğu haber merkezini gezdi.

Haber Merkezi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Onur Kökçü 'yü İlçe Emniyet Müdürlüğü girişinde Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz karşıladı. Karşılama sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ana binasında Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında alınan tedbirler hakkında bilgi alan Kaymakam Kökçü, Kent Güvenliği Yönetim Sisteminin de bulunduğu haber merkezini gezdi.

Hatıra fotoğrafının da çektirildiği ziyarette, sosyal mesafenin korunduğu ve maskelerin takıldığı gözlendi. Ziyarette İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile ilgili olarak Yatağan İlçesi polis sorumluluk alanında alınan tedbirler ve gerçekleştirilen denetimler hakkında da bilgiler alan Kaymakam Kökçü, salgın hastalıkla mücadele aynı kararlılığın sürdürülmesi talimatını verdi.

Bu haber toplam 690 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.