Kaymakam saha denetimlerine ara vermiyor

Kaymakam saha denetimlerine ara vermiyor
Coronavirüs salgını tedbirleri hız kesmeden artırılırken, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy olağan dışı saha denetimlerini, aralıksız sürdürüyor.Haber...

Coronavirüs salgını tedbirleri hız kesmeden artırılırken, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy olağan dışı saha denetimlerini, aralıksız sürdürüyor.

Haber Merkezi

Pandemi’ye rağmen yerli ve yabancı tatilci yoğunluğu yaşanan Marmaris’te, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, 24 saat devam eden asayiş uygulamalarıyla birlikte, özellikle maske takma zorunluluğunun ön planda olduğu, pandemi denetimlerini de artırdı.

Günün herhangi bir saatinde ve beklenmedik bir mekanda vatandaşların karşısına çıkıp uyarılarda bulunan Kaymakam Aksoy’un bu görev anlayışı, az bir kesimden tepki alırken, çoğu vatandaş da destek vererek, takdirle karşıladı.

Maske ve sosyal mesafenin korunmadaki önemine değinen Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, “Tamam tatil güzel de dikkat etmezsek, bu Coronavirüs de bizi çok üzer. Öncelikle maske mesafe ve hijyen tedbirlerini titizlikle uygulamaya devam edin” dedi.

Bu haber toplam 462 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.