Kaymakam Şahiner'den Seringen'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Şahiner'den Seringen'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner,  göreve yeni atanan Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevim Seringen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Sohbet havasında...

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner,  göreve yeni atanan Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevim Seringen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakam Şahiner, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün ilçede önemli kurumlarından birisi olduğunu söyledi. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı açıklamada, "Fethiye'de bütün kurumlarımız çok önemli. Bizlerin sorumluluğu altında 60'a yakın kurumumuz var. Bunlardan en önemlilerinin başında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz geliyor. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. Gerçekten güzel işler yapacağına inanıyoruz. Bizler de her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Bulunduğumuz kurum evde bakım olmak üzere devletin sosyal ve güler yüzünü göstermek adına Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile birlikte büyük öneme sahiptir. Öte yandan ilçemizde bulunan 23 şehit ailesi ve 70'e yakın gazilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması adına emek harcıyorlar. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum. Müdürümüzle gayretleri ile birlikte bu hizmetlerin daha da ivme kazanacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum ve hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum" dedi.

Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevim Seringen ziyarete teşekkür ederek, "Beraber daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Desteğini hep yanımızda hissedeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 692 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.