Kaymakam Yıldız, gençlerle buluştu

Kaymakam Yıldız, gençlerle buluştu
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Zoru Başaranlar, Akran Sohbetlerinin” konuğu Menteşe...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Zoru Başaranlar, Akran Sohbetlerinin” konuğu Menteşe Kaymakam’ı Caner Yıldız, üniversite gençliği ile buluştu.

Menteşe Kaymakam’ı Caner Yıldız, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sohbet toplantısına, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Tosun, Eğitim Şube Müdürü Sevil Nur ve Yurtlarda kalan çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Kaymakam Yıldız, gençlerle buluştu

Sohbet öncesi bu sezon hizmete açılan Şahidi Kız Öğrenci Yurdu ve Erkek Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulunan Kaymakam Yıldız, burada öğrencilerle sohbet ederek, sorunları dinledi. Yurt müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ile yemekhane bölümünde incelemelerde bulunduktan sonra öğrenciler ile birlikte akşam yemeği yedi.

“Zoru Başaranlar, Akran Sohbetleri” kapsamında kalabalık bir öğrenci gurubuna hitap eden Yıldız, Kaymakamlık mesleği ile ilgili merak edilenleri anlatarak, meslek hayatında ki yaşadıkları ile ilgili öğrencilere deneyim ve bilgilerini aktardı. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, “Öğüt vermeyi tavsiyede bulunmayı çok sevmem, fakat ülkemiz çok güzel bir ülke, büyük bir ülke, güçlü bir ülke, sizler içinizde ki sese kulak verin. Sevdiğiniz işi yapın, bu size yüzde yüz başarı getirecektir” dedi.

Etkinliğin ardından, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, sohbet buluşmasının anısına Yıldız’a Şahidi Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler tarafından hazırlanan el yapımı bir tablo armağan etti. Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu haber toplam 341 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.