Kaymakam Yıldız’ın yeni yıl mesajı

Kaymakam Yıldız’ın yeni yıl mesajı
Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, 2021 yılının sağlık başta olmak üzere geleceğe dair ümitlerin, hayallerin ve beklentilerin gerçekleşeceği bir yıl...

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, 2021 yılının sağlık başta olmak üzere geleceğe dair ümitlerin, hayallerin ve beklentilerin gerçekleşeceği bir yıl olmasını diledi.

Yeni bir yılın, yeni başlangıçları ve umutları da beraberinde getirdiğini ifade eden Kaymakam Yıldız, “Milletçe, başta Covid-19 virüsü olmak üzere birçok felaketle mücadele ettiğimiz 2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının; pandeminin en kısa sürede sonlandığı, aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın daha da kuvvetlendiği, terörden ve her türlü şiddetten uzak; sağlık, barış, huzur ve bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Menteşe’de özellikle kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve süratli bir şekilde yürütülmesine yönelik tüm kurum ve kuruluşların gösterdiği çabaların yeni yılda da artarak devam edeceğini belirten Yıldız, “2021 yılında da, sahip olduğumuz potansiyeli, kaynaklarımızı ve zamanımızı ülkemizin daha müreffeh, daha huzurlu ve geleceğe güvenle bakması için toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

Yılbaşı süresince uygulanacak olan kısıtlama ve alınan kararlara uyulması Covid -19 ile mücadelemizde başarıya ulaşabilmemiz için büyük önem arz etmektedir. Değerli Menteşeli Hemşerilerimin her zaman ki gibi azami özen göstereceklerine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının geleceğe dair ümitlerimizin, hayallerimizin ve beklentilerimizin gerçekleşmesine vesile olmasını diliyor, İlçemizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının, saygıdeğer Menteşelilerin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 421 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.