Kaymakamdan Moral Ziyareti

Kaymakamdan Moral Ziyareti
Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemleri yerinde inceleyerek uygulama noktasında görev yapan personellere moral...

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemleri yerinde inceleyerek uygulama noktasında görev yapan personellere moral ziyaretinde bulundu.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından Menteşe’de giriş çıkış kontrol merkezlerinde bulunan görevlilere moral ziyareti gerçekleştirildi.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların can güvenlikleri için önemli tedbirler alınmış ve bu tedbirlerin uygulanmasına başlanılmıştı. Bu bağlamda Muğla’nın Menteşe İlçesi Aydın Yolu Uygulama Noktasında ve Denizli Yolu Uygulama Noktasında da önemli tedbirler alınmış, alınan tedbirler 24 saat esasına göre büyük bir özveri ile çalışan emniyet ve sağlık personelleri tarafından uygulanmaya başlamıştı.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız da Aydın Yolu Uygulama Noktasını ve Denizli Yolu Uygulama Noktasını ziyaret ederek, burada çalışan emniyet ve sağlık personellerini ziyaret ederek, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek’in de hazır bulunduğu ziyarette görevlilere baklava ikram edilerek dilek ve şikâyetleri de dinlenildi.

Kaymakam Yıldız, özel tertibatlı polis ve sağlık görevlileri tarafından gerçekleştirilen uygulamayı da izleyip, görevlilerden yapılanlarla ilgili bilgi aldı.

Bu haber toplam 908 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.