Keklik satışına ceza

Keklik satışına ceza
Milas’ta sosyal medyadan paylaşım yaparak yasa dışı keklik satışı yapan bir lişiye 2 bin 92 lira idari para cezası ve aynı zamanda 3 bin 90 lira tazminat uygulandı. Öte yandan DKMP, Fethiye’de kaçak olarak kınalı keklik yakalayan...

Milas’ta sosyal medyadan paylaşım yaparak yasa dışı keklik satışı yapan bir lişiye 2 bin 92 lira idari para cezası ve aynı zamanda 3 bin 90 lira tazminat uygulandı. Öte yandan DKMP, Fethiye’de kaçak olarak kınalı keklik yakalayan şahsa da ceza yağdırdı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Muğla Şube Müdürlüğü Milas Şefliği ekipleri, Milas’ta sosyal paylaşım sitesinde yasa dışı kınalı keklik satışı yapan bir kişiyi tespit etti. Gerekli işlemlerin ardından şahsa 2 bin 92 lira idari para cezası, 3 bin 90 lira tazminat cezası uygulandı.

Öte yandan Fethiye ilçesinde de bir kişinin doğadaki kınalı keklikleri usulsüz avlanma yöntem leriyle yakaladığını tespit eden ekipler, şahsın kekliklerin fotoğrafını sosyal medyadan paylaş tığını belirledi.Konuyu ayrıntılı bir şekilde araştı ran ekipler, kimliğini belirledikleri şahsa, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında 4 kınalı keklik için 800 lira idari para cezası ve bin 800 lira tazminat cezası kesti.

Bu haber toplam 2311 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.