Kent Konseyi’nden “Esnafa Sahip Çıkalım” çağrısı

Kent Konseyi’nden “Esnafa Sahip Çıkalım” çağrısı
Menteşe Kent Konseyi Yürütme Kurulu tarafından ‘Esnafa Sahip Çıkalım’ çağrısı yapıldı.Haber MerkeziCoronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların...

Menteşe Kent Konseyi Yürütme Kurulu tarafından ‘Esnafa Sahip Çıkalım’ çağrısı yapıldı.

Haber Merkezi

Coronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların kendilerini eve kapatmasıyla birlikte sokaklarda doluluğunu kaybederken, birçok esnaf kepenk kapattı veya iş yapamaz hale geldi. Bu gelişmeler kapsamında, Menteşe Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada, ‘Esnafa Sahip Çıkalım’ çağrısı yapıldı.

Esnafa destek çağrısı yapan Menteşe Kent Konseyi Yürütme Kurulu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm dünyayla beraber ülke olarak yaşadığımız salgın sürecini bugüne kadar dayanışma ve birlikte başarma duygusuyla aşmaya çalıştık. Geçirdiğimiz günler bize dayanışmanın, komşuluğun ve de mahalle esnafının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Sağlığımızı korumak için, dışarı çıkmadığımız, her yerin kapalı olduğu günlerde dahi sıcak ekmeğimizi, simidimizi mahallemizin fırıncısı, sebzemizi, meyvemizi mahallemizin manavı evimize kadar getirdi. Bunun yanında, mahalle esnafımızın çoğu ekonomik olarak çok zor günler geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor.  Şimdi ahde vefamızı gösterme ve dayanışmayı yükseltme zamanı. Ekmeğimizi, sütümüzü, sebzemizi, etimizi, halımızı, perdemizi, boyamızı, hırdavatımızı, pantolonumuzu, elbisemizi kısacası her türlü ihtiyacımızı mahallemizin esnafından alacak, bu zor günlerin üstesinden hep beraber dayanışarak geleceğiz.”

Bu haber toplam 461 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.