Kent Meydanında yapılacak değişikliklere Menteşeliler karar verecek

Kent Meydanında yapılacak değişikliklere Menteşeliler karar verecek
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 48 Milyon 135 Bin TL yatırımla yapılan Menteşe Kent Meydanında Menteşe Belediyesi’nce yeniden çalışmalar başlatılacak. Menteşe Belediyesi sosyal medya paylaşımında Menteşelilere, “Kent Meydanı nasıl bir görünüm ve fonksiyona sahip olmalı?” sorusunu yöneltti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinde yapımı tamamlanan, Menteşe Belediyesi tarafından peyzaj düzenlemeleri, meydan içerisindeki kafe ve dükkânların kiralanması yapılarak hizmete açılan Menteşe Kent Meydanı’nın geçtiğimiz Mart ayından açılış töreni yapılmıştı.

Menteşe’de 24 bin 172 metrekare alan üzerine inşa edilen Kent Meydanı Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile Muğla’ya kazandırılmıştı. Menteşe Kent Meydanı’nda 4 katlı, 593 kapasiteli yeraltı otoparkı ile şehir içi trafiğindeki araç yoğunluğunu azaltılması planlanıyordu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 48 Milyon 135 Bin TL yatırımla yapılan Menteşe Kent Meydanında Menteşe Belediyesi’nce yeniden çalışmalar başlatılacak. Menteşelilere Kent Meydanında yapılabilecek değişikliklere ilişkin görüşleri soruldu.

Menteşe Belediyesi’nce yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Kent Meydanı nasıl bir görünüm ve fonksiyona sahip olmalı? Bu konudaki görüşlerinizi https://mentese.bel.tr/kent-meydani/ adresinden bizlere iletebilirsiniz. Not: Kent Meydanımızın üst zemini, ağaç dikimi ve ağır yapıların alanda yer alması için uygun değildir. Yorum ve önerilerinizi bu hassasiyetle yapmanızı rica ederiz.”

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.