Kent Parkı çeşmesindeki mide bulandıran görüntü

Kent Parkı çeşmesindeki mide bulandıran görüntü
Muğla’nın merkez Menteşe ilçesindeki Menteşe Kent Parkı’nda bulunan çeşmeler, bakımsızlık ve kuş pislikleri nedeniyle kötü bir görüntü sergiliyor.Tuncay...

Muğla’nın merkez Menteşe ilçesindeki Menteşe Kent Parkı’nda bulunan çeşmeler, bakımsızlık ve kuş pislikleri nedeniyle kötü bir görüntü sergiliyor.

Tuncay Dağlı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Karamehmet Mahallesi’ndeki parka her gün yüzlerce vatandaş gelerek, burada yürüyüş yapıp, dinleniyor. Ayrıca aileler çocuklarının buradaki oyun alanlarında oynayıp, eğlenmelerini sağlıyor. Bir bölümünde süs havuzu ile kafeterya bulunan parkın, bir bölümü de piknik alanı olarak kullanılıyor. Geniş yeşil alanıyla, insanlar için özel bir yer olarak görülen ve beğenilen parkta bulunan dört çeşmenin bakımsızlığı ise parkın güzelliğine gölge düşürüyor.

Özellikle piknik masalarının bulunduğu yerdeki yuvalarda barınan güvercinlerin bıraktığı pisliklerin çeşme mermeri üzerinde birikmesi, burada sürekli temizlik yapılması gereğini doğuruyor. Parkın diğer yerlerindeki çeşmelerin de aynı şekilde bakımlı ve temiz tutulmasını isteyen vatandaşlar, sağlık ve hijyen açısından bunun gerekli olduğunu vurguluyorlar.

Öte yandan; Menteşe Kent Parkı’ndaki tabelalar ile çöp kovalarının da eskiyip paslandığını belirten vatandaşlar, “Parkın değişik yerlerine koyulan tabelaların yazıları tamamen silinmiş, çöp kovaları da çürüyüp, paslanmış. Büyükşehir Belediyesi görevlileri bu parka bir el atsa iyi olur” dediler.

Bu haber toplam 655 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.