KERBELA’DA ERDOĞAN

KERBELA’DA ERDOĞAN
Son zamanlarda ulusal ve uluslararası arenada servis edilmeye başlanılan Türk fobisi ve İslam düşmanlığı mesnetsiz yaklaşımların ve kifayetsiz düşüncelerin...

Son zamanlarda ulusal ve uluslararası arenada servis edilmeye başlanılan Türk fobisi ve İslam düşmanlığı mesnetsiz yaklaşımların ve kifayetsiz düşüncelerin ürünüdür.

Vesayetçi düzen yalanlar üzerine kurulan senaryoların baş figüranlarını kullanarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’sız hadim bir Türkiye yaratmanın peşindeler.

Geriye dönüp baktığımızda Ceraplus’a hamle yapılırken, CIA ‘nın Suruç’u vurmaları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terör örgütlerinin yuvalandığı inler darmadağın edilip, temizlemek için süpürge operasyonuna başlanırken FETO – PKK ağızlarından kuduz salyalarının akıtması, Afrin için hamle yapılırken üst aklın ajandası muhalefeti yürüyüşe zorlaması yenilir yutulur cinsten değildir.

Ekonomik manipilasyonlar, psikolojik baskılar ile toplum mühendisliği yaparak bilinçli bir şekilde bu ülkeyi bitirmeye çalışmaktadırlar.

Zarrab’ı kullanarak akort ayarları yapmayı amaçlayan, patates düşünceler ile oyalama taktiği dikkatleri başka yöne çevirmeye yeltenmektedirler.

Dünyaya sahip olma emellerini güden üst aklın ajandası, MİT tırları, İŞİD-DAİŞ’i ile ilişkilendirerek bize yıkmayı amaçlamaktadırlar. Küresel planlar karşısında ayağına her tarafta pranga vurulan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı yalnız bırakarak, Hadım bir Türkiye peşinde koşmaktadırlar.

Kefere bizimle adil bir şekilde mücadele edemeyeceğini çok iyi bilmektedir. O yüzden içimizdeki hain ve alçakları kullanarak inancımızı yıkmayı, direncimizi kırarak et ve kemik haline getirmeyi amaçlamaktadırlar.

Ey Türk!! Milli güvenliğin şekli, şeması, rengi, adamı ve partisi olmaz. Türk dünyanın her yerinde kendine misyon edinmiş, vatan, millet ve namusu kendine vizyon edinerek, gerektiğinde ölümü göze alan bizden başka tehlikeli silah yoktur.

680 tarihinden bu yana yaklaşık 1378 yıl önce Kerbela’da şehid edilen İmam Hz Hüseyin olayının bir benzeri,56 Müslüman ülkenin umudu,7 Türk devletinin kurtarıcısı olarak gördüğü dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a yapılanlar ile bu gün hiçbir farkı yoktur.

Bütün bu sebeplerden dolayı Kerbela’daki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkarak devletiniz ile birlikte olma günüdür.

Bu haber toplam 674 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.