KESK 23’üncü yıl dönümünü kutladı

KESK 23’üncü yıl dönümünü kutladı
KESK Muğla Şubeler Platformu tarafından Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu 23’üncü yıldönümü kutlandı. Menteşe’de bulunan Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan salonunda yapılan etkinliğe Eğitim...

KESK Muğla Şubeler Platformu tarafından Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu 23’üncü yıldönümü kutlandı. Menteşe’de bulunan Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan salonunda yapılan etkinliğe Eğitim Sen, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Tüm Bel Sen, Tarım Orkam Sen, Büro Emekçileri Sendikası, Haber Sen, Kültür Sanat Sen, Yapı Yol Sen temsilcileri katıldı.

Yerelde ve ulusalda yürütülen örgütsel mücadeleye ilişkin sinevizyon sunumu ile başlayan gecede KESK Dönem Sözcüsü Turgay Aslan kuruluş yıl dönümüne ilişkin açıklama yaptı. Konuşmasında KESK’in amaçlarına değinen Aslan, “Çalışma yaşamının ve üretim süreçlerinin her aşamasında, amaçları doğrultusunda emekçilerin durumunu iyileştirmeyi, iş yaşamının fiziki koşullarını iş ve hizmet özelliklerine uygun hale getirmeyi, denetlemeyi, iş kazalarını, meslek hastalıklarını engellemeyi, sigortalı çalışmayı yaygınlaştırmayı, özürlülerin çalışma yaşamına en uygun koşullarda katılımını sağlamayı, özürlerinden kaynaklanan sorunlarına çözüm üretmeyi ve olanaklar sunmayı amaçlar. Bu amaçlar ve net ilkelerimizle emek, barış asi mücadelemiz geçmişten geleceğe sürüyor, sürecek” dedi.

Dönem sözcüsü Aslan’ın konuşmalarının ardından tamamı sendika üyelerinden oluşan zamansız müzik grubunun şarkıları eşliğinde eğlenildi.

Bu haber toplam 480 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.