Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ettiler

Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ettiler
CHP Muğla heyeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı...

CHP Muğla heyeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Muğla Milletvekilleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.Ziyarete CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Süleyman Girgin ve Burak Erbay katıldı. Parti genel merkezi tarafından başka bir ilde görevlendirilen Suat Özcan’ın ziyarete katılamadığı öğrenildi.

Ziyaret sonrasında CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu sosyal medya hesabından “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Muğla milletvekillerimiz ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Ankara’da makamında ziyaret ettik. Adaletin yanında olan haksızlık karşısında hep dik duran her zaman halkı için çalışan Genel Başkanımızın Muğla’ya selamları var” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün sosyal medya hesabından “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Muğla milletvekillerimiz ve il başkanımızla Ankara’da makamında ziyaret ettik. Ziyarette Genel Başkanı’mıza Muğla’mızda devam eden projelerimizi anlattık ve Muğla’mızın hafızası her zaman saygıyla andığımız Ünal Türkeş’in “Cumhuriyet’i Kucaklayan Muğla” kitabını hediye ettik” dedi.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.