Kiralık Villada Değer Kazanan Bölgeler

Kiralık Villada Değer Kazanan Bölgeler
Yaz aylarının ve turist döneminin başlaması ile Türkiye’de kiralık villa oranlarında artış sağlandı.Popüler bölgeler, yeni popülarite kazanan beldeler, yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil ilçeleri ile villa seçenekleri...

Yaz aylarının ve turist döneminin başlaması ile Türkiye’de kiralık villa oranlarında artış sağlandı.

Popüler bölgeler, yeni popülarite kazanan beldeler, yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil ilçeleri ile villa seçenekleri de arttı.

Tatil alternatifi olarak son yıllarda turizm işletmeciliğine dahil olan kiralık ve satılık villalar, her tercihe göre sunulduğu için avantaj sağlıyor. Peki kiralık villa seçenekleri nelerdir? Villa seçerken nelere dikkat edilmelidir?

En Popüler Kiralık Villa Bölgeleri

Akdeniz, Ege ve Marmara sahillerinde bulunan sayısız tatil seçeneği, kiralık villa ilanlarında ve alternatiflerinde seçenek sunuyor. Cunda, Kaş, Sarımsaklı, Fethiye, Çanakkale, İzmir, Antalya, Muğla gibi pek çok şehir ve ilçede otelcilik anlayışına seçenek olarak, özgün tatil yapmaktan hoşlananlar için kiralık villa seçenekleri bulunuyor.

Ilıca, Bodrum, Kalkan, Akyazı, Köyceğiz, Çeşme, Alaçatı, Balıkesir, Marmaris, Sapanca, Şile gibi bölgelerde hem satılık hem kiralık villalar farklı seçenekler ve farklı fiyatlarla en çok değerlendirilen alanlar arasındadır. Ayrıca günlük kiralık villa ile tatilini sürdürmek isteyen birçok aile bulunuyor.

Kiralık Villa Seçenekleri Nelerdir?

Her seçenekte dizayn edilen kiralık villa türleri, kişi kapasitesine göre farklı bölgelerde seçenekler sunuyor. Hem tatil bölgelerinde hem de yurdun iç kesimlerinde, kişisel tatil tercihlerine göre alternatifler bulunuyor. Genel olarak kiralık villa türleri şu şekildedir;

  • Denize sıfır kiralık villa
  • Deniz manzaralı villa
  • Doğa ile iç- içe kiralık villa
  • Muhafazakar villa
  • Özel havuzlu, korunaklı villa
  • Isıtma havuzlu, kapalı havuzlu villa
  • Engelliler için dizayn edilen kiralık villalar
  • Geniş aileler için kiralık villa
  • Balayı çiftleri için villa
  • Evcil hayvan izinli villalar
  • Termal kiralık villalar
  • Göl manzaralı, dağ evleri
  • Bungalov villalar

Gibi farklı seçenekler ile kiralık villa alternatifleri bulunuyor. Donanım ve ekipmanları, villa türüne göre dizayn edilen seçenekler, Bodrum kiralık villa ile birlikte Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinde ve yeni keşfedilen cazip alanlarında değerlendiriliyor. Günlük, haftalık kiralık, aylık veya sezonluk kiralık villa seçenekleri ile her ihtiyaca yönelik seçenekler sunuluyor.

Kiralık Villa Seçerken...

Tatilin tadını doyasıya yaşamak ve kriterlerinizi karşılayan villa seçimi yapmak için alternatifleri iyi değerlendirmeniz gereklidir. Öncelikle hangi bölge ve hangi şehir olduğuna karar vererek, tatil planınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Ulaşım en önemli faktördür. Ulaşım seçeneklerini, denize olan mesafesini, şehir merkezine olan mesafesini iyi değerlendirin. Antik kentler, kültürel alanlar, plajlar, aktivite alanları gibi tatil bölgesinin özelliklerini ve değerlendirebileceğiniz eğlence alternatifleri hakkında bilgi edinin.

Villanın oda sayısı, banyo sayısı, mutfak özellikleri ve ekipmanları, bahçesi- balon veya terası, deniz mesafesi, sosyal olanakları, havuzu ve teknik özellikleri ile bilgi edinmek önemlidir. Şayet kiralık villa site içerisinde veya ortak kullanım alanları var ise bu özellikleri hakkında bilgi edinmek ve tüm olanaklarını değerlendirmek gereklidir.

Villa kiralama fiyatları, konum ve yapı özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Civar villaların fiyatlarında karşılaştırma yaparak, ideal şekilde kiralama sağlayabilirsiniz.

Bu haber toplam 18115 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.