Kırsal Kalkınma Destekleri açıklandı

Kırsal Kalkınma Destekleri açıklandı
Ülkede üretimin artmasına ve yerli ve milli ürünlerin artışıyla ekonomik kalkınmanın da hedeflendiği Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri Tarım ve Orman...

Ülkede üretimin artmasına ve yerli ve milli ürünlerin artışıyla ekonomik kalkınmanın da hedeflendiği Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığının Kırsal Kalkınma Destekleri açıklandı. Tarıma yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların hibe desteğinden yararlanabilmesi için 07.12.2020 tarihinden başlayarak 90 gün içerisinde Tarım ve Orman Bakanlığının ‘www.tarimorman.gov.tr’ internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

Gerçek ve tüzel kişilerin, Kolektif şirketlerin, limited şirketlerin ve anonim şirketlerin, tarımsal amaçlı kooperatifler, yetiştirici birlikleri ile bunların üst birlikleri tarımsal üretici birliklerinin desteklerden yararlanabileceği açıklandı.

Yatırım konuları olarak tarımsal ürünlerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması, paketlenmesi ve depolanmasına yönelik yatırımlar tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik sabit yatırımlar, su ürünleri yetiştiriciliğine yönelik yatırımlar hayvansal ve bitkisel orijinli gübre işlenmesi, paketlenmesi ve depolanmasına yönelik yatırımlar açıklandı.

Başvuru yapmayı düşünen yatırımcılar İlçe Tarım Müdürlüklerine ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ulaşarak destekleme ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirler.

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.