Kış dönemi kurslarına yoğun ilgi

Kış dönemi kurslarına yoğun ilgi
Milas Belediyesi tarafından açılan İngilizce,Resim ve Karikatür kursları devam ediyor.Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesinde eğitmenler Saim Bozkurt ve...

Milas Belediyesi tarafından açılan İngilizce,Resim ve Karikatür kursları devam ediyor.Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesinde eğitmenler Saim Bozkurt ve Mehmet Nergiz tarafından verilen İngilizce ,Resim ve Karikatür kursları yoğun ilgi görüyor.

Açılan Kurslar hakkında açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışan Belediyemiz gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de kurslara devam ediyor. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Açtığımız kurslarla çocuklarımız hem kış dönemlerini iyi değerlendirmeleri hem de beceri geliştirmelerini amaçlıyoruz. Belediyemize gelen talepler ve kurslara ilgi de çok yoğun. Velilerimize çocuklarını bu kurslara yönelttiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 872 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.