Kış mevsiminde yürekleri ısıtan proje

Kış mevsiminde yürekleri ısıtan proje
Muğla’nın Milas ilçesinde Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde okuyan bazı öğrenciler tarafından hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Milas’ta,...

Muğla’nın Milas ilçesinde Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde okuyan bazı öğrenciler tarafından hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 

Milas’ta, Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören Feriştah Mumcu, Fırat Dinç, Hasan Uysal ve Ferit Kanar adlı öğrenciler, kış mevsiminin gelmesinden dolayı daha önce planladıkları giyim yardımı projesini hayata geçirdi. Feriştah Mumcu, Fırat Dinç, Hasan Uysal ve Ferit Kanar adlı öğrenciler projeyi ilk olarak mahalle muhtarıyla paylaşarak, yardıma muhtaç vatandaşların isimlerini ve adreslerini belirledi.

Projeyi oluşturan öğrenciler daha sonra ilçedeki diğer okulları gezerek başlatmış oldukları çalışmayı diğer öğrenci arkadaşlarıyla da paylaşarak, evlerinde kullanmadıkları ve ihtiyaç fazlası kıyafetleri topladılar. Topladıkları kıyafetleri temizleyip, ütüsünü yapan öğrenciler, yaklaşık 45 koli eşya oluşturdu. Hazırlanan paketler daha sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Demir’in de katılımıyla araçlara yüklenip, muhtarlar eşliğinde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan yardımsever öğrenci Feriştah Mumcu, “Milas Lisesi kadar Milas insanı da bizim için çok önemli Çocukken daha iyi düşünebildiğimizi ve empati kurup insanları daha iyi anlayabildiğimizi düşünüyorum. Bunun için de böyle bir projeyi hayata geçirdik. Projede bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 935 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.