KITALARI BİRLEŞTİREN İMZA

KITALARI BİRLEŞTİREN İMZA
Muğlalı Yağmur ile Kübalı Ali William’ın aşkı evlilikle taçlanarak kıtaları birleştirdi. Kültürlerin buluştuğu düğünde renkli anlar yaşandı. Efelerin diyarında, orman yangınları için çam fidanının etrafında Zeybek...

Muğlalı Yağmur ile Kübalı Ali William’ın aşkı evlilikle taçlanarak kıtaları birleştirdi. Kültürlerin buluştuğu düğünde renkli anlar yaşandı. Efelerin diyarında, orman yangınları için çam fidanının etrafında Zeybek gösterisi yapıldı, Salsa, Bachata, Cha Cha sergilendi.

MİKAİL ZEYBEK

Muğla’da yaşayan Hülya-Erkan İsfendiyaroğlu’nun kızı Yağmur ile Kübalı Maria-Chacon’un oğlu Ali William Gonzalez, aşklarını evlilikle taçlandırdı. Marmara Üniversitesinde iletişim alanında doktora yapan Yağmur’un İspanyolca öğrenme hayali vardı. Yeditepe Üniversitesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünü dereceyle bitirdi. Mezun olduktan sonra, İspanyolca’yla tanıştıran, sevdiren ve aynı zamanda müzisyen olan hocası Nairelis Hernandes’in tavsiyesiyle, İstanbul Kadıköy’deki konsere gitti. Konserde müzisyen olan Wiiliam Gonzalez’le tanıştı. Daha sonra evliliğine giden yolun temelleri atıldı. Çiftin düğünü Muğla’nın Menteşe ilçesindeki Altınkalp Düğün Salonu’nda yapıldı. Yağmur-Ali William’ın mutlu gününe, Türk ve Kübalı dostları eşlik etti. Düğün, çiftin Salsa, Bachata, Cha Cha danslarıyla başladı. Daha sonra, Yağmur-Ali William Gonzalez çifti hayatlarını bileştiren imzayı attı. Düğünde orman yangınlarına dikkat de çekildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Öğretim Üyesi Aydın Çelebi, çam ağacının etrafında Zeybek oyunu sergiledi. Gelin, damat ve misafirler de çam ağacının etrafında Zeybek oynadı.

AŞKI İÇİN TÜRK VATANDAŞI OLDU

Aradan geçen zamanda, William Gonzalez aşkı için Türkçe öğrendi. Yağmur, William’a Muğla’yı çok güzel anlattı. William Muğla’ya gelmek istedi. Çift daha sonra turizm cennetine taşındı. Türk vatandaşı olan William’ın adına Ali eklendi, Ali William Gonzalez oldu.

KÜLTÜRLER BİRŞLEŞTİ

Aşklarının kültürleri birleştiğini kaydeden Yağmur Gonzalez, mutluluğunu şöyle anlattı: “Bir Kübalının Muğla’da olması çok değişik. Yani Ali Türk ismi Ali Muğla’ya çok çabuk uyum sağladı. Şuan hayalimiz, Muğla’nın bir köyünde toprakla uğraşmak. İnşallah olur. Düğünümüze Kübalı dostlarımız ve kendi dostlarımız geldi. Bizim için çok değerliydi. Yani iki kültürü buluşturmak. Bir taraf Zeybek oynamak isterken, diğer taraf Salsa, Bachata, Cha Cha yapmak istedi. Biz çok mutluyuz Allah inşallah mutluluğumuzu daim etsin. Muğla’yı çok seviyoruz. Orman yangınları bizi çok üzdü.”

HAYATIMIZ MÜZİK HUZUR

Müzik üzerine bir hayatları olduğunu belirten Yağmur, “Bir Kübalı ve bir Türk buluşmuş oldu. Her ne kadar Türk vatandaşlığını almış olsa da William yarı Kübalı. Biz şunu öğrendik. Tanıştığımızda müzikal anlamda çok güzel işlerimiz oluyordu. Sonra pandemiden dolayı hiç olamadı. Sonra düzeldi. Yani hayatta hiçbir şeyin para olmadığını öğrendik. Sevginin en önemli şey olduğunu, güç verdiğini çok iyi anladık. Bunları yaşadık. Hayatımız müzik ve huzur.” dedi.

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.