Kitap okuma yarışması

Kitap okuma yarışması
Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya 'yı makamında ziyaret eden İMKB İlköğretim Okulu 'nun kitap kurdu öğrencileri madalya ve kitaplarla ödüllendirildi.2017...

Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya 'yı makamında ziyaret eden İMKB İlköğretim Okulu 'nun kitap kurdu öğrencileri madalya ve kitaplarla ödüllendirildi.

2017 -2018 Eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz olarak başlayarak yine sorunsuz olarak tamamlanabilmesi amacıyla ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla İlimiz ve İlçelerinde de birbirinden farklı güvenlik tedbirlerinin uygulanmasına eğitim ve öğretim sezonunun başında başlanılmıştı. Söz konusu güvenlik tedbirlerinden birisi de emniyet müdürlüğü görevlileri ve okulların idareci, öğretmen ve öğrencileri arasında iletişimin en üst seviyelere taşınması olarak planlanmıştı. Bu bağlamda Muğla "nın seçkin okulları arasında gösterilen İMKB İlköğretim Okulu 'nun idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirildi.

İMKB İlköğretim Okulu 'nun Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri Kitap Kurdu isimli kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin de Muğla İl Emniyet Müdürü tarafından madalya ve kitaplarla ödüllendirildiği ziyarette öğrencilere Okul Müdürü Hesna BAHAR, Okul Müdür Yardımcısı Coşkun ÇİÇEK ve Türkçe Öğretmenleri Songül ÖZTÜRK refakat etti. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer YILMAZ 'ın da hazır bulunduğu ziyaret esnasında öğrenciler Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya "ya soru sorma fırsatı da buldular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Çetinkaya öğrencileri İMKB İlöğretim Okulu Müdürlüğü tarafından Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile oratklaşa gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasındaki başarılarından dolayı kutladı. Kitap okumanın önemini de vurgulayan Emniyet Müdürü ÇETİNKAYA, bu anlamlı ve faydalı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti. Ziyaret sonrasında Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimleri öğrencilere gezdirilerek iş ve işlemler hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.