Kıvrak Motor Marmaris’ten Sevgililer Günü’ne Özel Pembe Motosiklet

Kıvrak Motor Marmaris’ten Sevgililer Günü’ne Özel Pembe Motosiklet
14 Şubat Sevgililer Günü için Kıvrak Motor Marmaris’ten kadınlara özel pembe motosiklet sürprizi. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren ve sevgililer...

14 Şubat Sevgililer Günü için Kıvrak Motor Marmaris’ten kadınlara özel pembe motosiklet sürprizi. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren ve sevgililer gününe özel pembe Honda motosiklet tedarik ederek kadınlara destek veren Kıvrak Motor Marmaris yoğun ilgi gördü.

Kıvrak Motor Marmaris’ten Sevgililer Günü’ne Özel Pembe Motosiklet

Şubat ayının sonuna kadar sipariş alacaklarını dile getiren Kıvrak Motor yetkilisi Özcan Kıvrak, “Sevgililer Günü’ne özel motosikletlerimiz büyük beğeni topladı. Siparişlerimiz beklentimizin çok daha üzerinde oldu. Sınırlı sayıda olan Pembe Honda motorlarımız için Şubat ayı sonuna kadar sipariş almaya devam edeceğiz. Bu kampanya özellikle dünyanın en değerli varlıkları olan kadınlarımız ve annelerimiz tarafında büyük takdir topladı. Buda başta beni olmak üzere tüm Motor Kıvrak ailesini mutlu etti ve büyük bir motivasyon sağladı. Sınırlı sayıda Pembe Honda Motorları için Fethiye, Marmaris ve Bodrum merkezlerimizden sipariş verebilirler” dedi.

Bu haber toplam 1684 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.