KIYI TEMİZLEME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KIYI TEMİZLEME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Uzun yıllardan beri global çapta akua kültür sektörüne yenilikçi ve sürdürülebilir besleme çözümleri sağlayan Skretting’in 2000 yılından bu yana Milas Güllük’te faaliyetlerini sürdüren Türkiye ekibi, deniz ve okyanusların...

Uzun yıllardan beri global çapta akua kültür sektörüne yenilikçi ve sürdürülebilir besleme çözümleri sağlayan Skretting’in 2000 yılından bu yana Milas Güllük’te faaliyetlerini sürdüren Türkiye ekibi, deniz ve okyanusların korunması politikası kapsamında Milas Güllük’te “Kıyı Temizleme Etkinliği” gerçekleştirdi.

Covıd-19 önlemleri kapsamında mesafe ve hijyen kurallarının uygulandığı etkinlik, Skretting Genel Müdürü Ziya Özaydın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Sürdürülebilirlik kavramı ile deniz ve okyanusların korunmasına değinilen konuşmanın ardından etkinlik kapsamında planlanan aktivitelere geçildi. Yoğun katılımla gerçekleşen sahil temizliği etkinliğinden elde edilen atıklar, toplanıp ayrıştırılarak Milas Belediyesi atık toplama birimlerine teslim edildi. “Hayalimdeki Deniz Altı” etkinliği kapsamında çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen atölye etkinliğine katılım gösteren çocuklar yaratıcılıklarını sergileyerek atıkları sanatla buluşturdular.

Paydaşların, çalışanların, çocukların ve ailelerin keyifli bir gün geçirmesini ve denizlerin temizliğiyle ilgili farkındalık oluşmasını sağlayan Skretting, katılımcıları bu güzel ve anlamlı etkinlikte buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Doğayı merkezine alan, deniz hayatına yönelik farkındalık yaratan ve sürdürülebilir bir gelecek umudunu gerçeğe dönüştürmeyi amaçlayan Skretting, gelecekte de gerçekleştireceği etkinliklerle bu amaçlara katkı sunmayı sürdürecek.

Bu haber toplam 349 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.