Kıyıkışlacık’ta yaz hazırlıkları

Kıyıkışlacık’ta yaz hazırlıkları
Muğla’nın Milas ilçesinde hem yerli turistlere hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapan Kıyıkışlacık Mahallesi’nde 20 bin m2’lik parke kaplama çalışmasına başlandı.Milas’ta belediye ekipleri yaz döneminin yaklaşmasıyla...

Muğla’nın Milas ilçesinde hem yerli turistlere hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapan Kıyıkışlacık Mahallesi’nde 20 bin m2’lik parke kaplama çalışmasına başlandı.

Milas’ta belediye ekipleri yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte kent yaza hazırlamaya devam ediyor.  Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla çehresi değişen Milas’ta çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Özellikle yaz sezonunda hem yerli turistlere hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapan Kıyıkışlacık Mahallesi’nde 20 bin m2’lik parke kaplama çalışmasına başlandı. Sahil bandının ışıklandırması, çevre düzenleme ve dekoratif parke kaplama çalışması gibi faaliyetlerin tamamlanmasıyla birlikte hem mahallenin modern bir görünüme kavuşması hem de yurttaşların keyifle vakit geçirebileceği alanların yapılması hedefleniyor.

“YURTTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, önemli bir çalışmayı hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Tokat, “Kıyıkışlacık Mahallemiz ulusal ve uluslararası alanda bilinen ve tanınan bir bölgedir. Anıtlar Kurulu’ndan çıkan izinle birlikte mahallemizde çalışmalarımıza hemen başladık. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kentimiz için önemli bir hizmeti bitirmiş olacağız. Tüm yurttaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.