Kızılay gönüllüleri, hayvanlarını unutmadı

Kızılay gönüllüleri, hayvanlarını unutmadı
Türk Kızılay Muğla Şubesi gönüllüleri, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını besledi.Türk Kızılay Muğla...

Türk Kızılay Muğla Şubesi gönüllüleri, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını besledi.

Türk Kızılay Muğla Şubesi'ne bağlı Genç Kızılay gönüllüleri, yeni tip Coronavirüs (Covid-19) dolayısıyla hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve hava şartları nedeniyle yiyecek bulmada zorluk yaşayan sokak hayvanları için çalışma gerçekleştirerek, Akçova’da bulunan hayvan barınağına ziyarette bulundu.

Aynı zamanda 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla Menteşe’nin Kötekli, Yeniköy, Toki, Yeşilyurt, Akçova ve Kafaca Mahalleri ile Ula ilçesinde sokak hayvanlarını besleyen gönüllüler, şehrin farklı noktalarına kedi ve köpekler için mama, kuşlar için de yem bıraktı.

Proje Başkanı Eren Buğra Koç, Genç Kızılay gönüllülerinin çok anlamlı bir çalışma yaptığını söyledi.

Gençlerin, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayarak beslenmelerine yardımcı olduklarını belirten Koç, herkese sokak hayvanları için uygun yerlere yem bırakmaları çağrısında bulundu.

Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.