KNİDOS da sanatlı günler başladı

KNİDOS da sanatlı günler başladı
Kısa adı UKKSA olan Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisi tarafından “Knidos’un Sır’ı” adı altında bu yıl 7’ncisi düzenlenen sanat festivali,çok...

Kısa adı UKKSA olan Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisi tarafından “Knidos’un Sır’ı” adı altında bu yıl 7’ncisi düzenlenen sanat festivali,çok sayıda sanatçı ve sanatseverin katılımı ile başladı. UKKSA’nınDatça Yakaköy’deki akademisinde 30 Ekim tarihine sürecek festivalin açılışıyla birlikte heykel, resim ve fotoğrafları ile katılan 10 sanatçının sergileri de açıldı.Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar’ında katıldığı festivale de UKKSA’nın kurucusu Nevzat Metin festivalçerçevesinde ayrıca Edebiyat Günleri, şiir dinleti, söyleşiler ve konserler yapılacağını söyledi.

Aynı zamanda bir açıkhava sergisi niteliğindeki etkinliğe, uluslararası heykel sanatçımız Emel Vardar da 14 eseri ile katıldı ve festivale renk kattı. Festivalde Adil Ocak, Derya Yılmaz, Funda Tarakçıoğlu, Hasan Mutlu, Hatice Aras resim, Genco Gülan, Tülin Yiğit Akgül, Leyla Çelik heykel, Güven Baykan da fotoğraf sergisi açtı. Datça, Bodrum, Marmaris, İzmir ve İstanbul’dan gelen çok sayıda sanatseverin izlediği festival de Rapapap adlı orkestra da davetlileri Balkan müzikleri ile çoşturdu.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.