Kocadon Basın Mensuplarıyla ve Turizmcilerle Buluştu

Kocadon Basın Mensuplarıyla ve Turizmcilerle Buluştu
Marmaris’i yönetecek yerel yöneticiler ile mülklerin ve yetkilerin paylaşımını yapacağının sözünü veren Başkan Adayı Kocadon, “Ben bu damdan düştüm, bu nedenle hiçbir seçilmişi de düşürmeyeceğim!” dedi.Demokrat...

Marmaris’i yönetecek yerel yöneticiler ile mülklerin ve yetkilerin paylaşımını yapacağının sözünü veren Başkan Adayı Kocadon, “Ben bu damdan düştüm, bu nedenle hiçbir seçilmişi de düşürmeyeceğim!” dedi.

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Marmarisli turizmciler ve basın mensupları ile 2019 yerel seçimlerini değerlendirdi. Muğla için hazırladığı projelerinden de bahseden Kocadon, basının sorularını yanıtladı. Mehmet Kocadon’a Demokrat Parti İl ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Basın mensupları ile gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Kocadon, “Muğla’nın ilçeleri farklı bir gelişim gösterirken, Muğla merkez maalesef bu gelişimi kendisi gösteremedi. 2016 yılından beri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım. Bodrum’a ben aday olmadım, herhangi bir dilekçem ve beyanatım bile yoktur. Kendileri beni aday gösterdiler ve kendileri aday göstermelerine rağmen bunun arkasında durmayan bir genel merkez ve bir genel başkan var. Parti koridorlarında belediye başkanlıklarını farklı boyutlara taşıyan, seç beni seçtireyim seni zihniyetiyle atanmış adaylardan başka bir şey yok. Bunun en güzel örneği Muğla’mızdır.  Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından gelirlerimiz alınınca  maaş ödeyemeyecek duruma getirdiler. Buna isyan ettiğimiz, dik durduğumuz ve kendilerinden talimat almadığımız için de bizi devre dışı bıraktılar. Muğla demokrat insanların yaşadığı bir bölgedir. Kendileri tabanını kaybettikleri için Anadolu’dan çekile çekile, Adnan Menderes, Süleyman Demirel’in tabanını oluşturan Ege’ye çekildiler. CHP ana muhalefet görevini Türkiye’de yapamamaktadır. Muğla’dan bu seçimde ana muhalefet Demokratik Parti çıkacak. Şapkamı koysam seçilirim devri bitti. Artık insanlarımız bilinçli oy kullanıyor. Değişim rüzgarının önünde durmak mümkün değil. Halkın içinden gelmedikçe dertlerini bilemedikçe yerel yönetici olunmuyor. Bizleri yatırımları engellemekle suçluyorlar. Bizler yatırım yapmalarına engel olmadık. Bunlar külliyen yalan. Beceriksizliklerini bizleri suçlayarak örtmeye çalışıyorlar. Arıtma tesisleri, alt yapı, yol, su; bunlar belediye başkanlığı değil. Bunlar zaten belediye daire başkanlıklarının görevi. Belediye başkanlığının görevi yöresine ekonomik güç katmak, yöresini kalkındırmak, yöresinde insana saygılı nesiller yetiştirmek, eğitim, sağlık, spor, sanat ve kültüre önem verip destek olmaktır. Daire başkanlarının yapması gerekeni sen yapıyorsan, sen belediye başkanı değilsin!” dedi.

Bu haber toplam 554 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.